Årets teman i ATL

Skogen: Nummer 3-6

Här är förordningarna som kan ställa om svenskt skogsbruk. Lulucf, taxonomin, restaurering av natur, riktlinjer för naturnära skogsbruk och artskydd. Kartläggning: Så ser skogsbruket ut i andra EU-länder. Detta säger branschen/miljöorganisationerna. Bankerna och mäklarna: Leder detta till osäkerhet kring värdering av skog?

Skogsfrågan engagerar många – passa på att synas i det sammanhanget.


Skadedjur: nummer 5-12

Allt om skadedjur i skogs- och jordbrukssektorn, aktörerna som hjälper dig, försäkringarna, hur du agerar om skadan är där och hur du gör för att förebygga problemen.

Har du bokat din medverkan ännu?

 

Stöldskydd: nummer 18-25

ATL:s reportrar kommer att skriva tipsartiklar och reportage om allt som rör stöldskydd: stöldskyddsmetoder, larmföretagens bästa tips, så bygger du ditt egna kamerasystem.

Det här är en brinnande fråga för många. Boka din synlighet nu.

 

Skogen: nummer 27-34

Vi plockar upp temat om skogen igen. För skogen engagerar och intresserar många. Tillsammans med ATL skriver vi om bränder, sjukdomar, ny teknik och olika bruksmetoder för skogsägare.

Boka din medverkan idag.

 

Utbildning: nummer 44-52

Lantbrukssektorn erbjuder många olika karriärmöjligheter. I en rad reportage besöker vi olika utbildningar runt om i landet. Vi reder ut inom vilka yrken som morgondagens jobbtillfällen finns.

Vill du synas inför framtidens lantbrukare? Boka in din medverkan nu.